Titeldetail

Zoeken in op
Titelblok: Blij als ik brei / [tekst:] Anke Werker ; & [ill.:] Daniëlle Schothorst ; [fotogr. ill.: Saskia Aukema ... et al.]
Editie: 1e dr.
Uitgave: [Tilburg] : Schapenzaken, 2013
Collatie: [53] p. : ill. ; 23×23 cm
Inhoud: Schaap Mop wordt zo gelukkig als ze breit, dat ze er niet mee kan ophouden. Als de wol op is, gaat vriendin Miep op zoek naar schapen die nog wel wol hebben. Vierkant prentenboek met kleurrijke fotocollages. Vanaf ca. 4 jaar.
Isbn: 9789082079609
Auteur: Werker, Anke (1972-)
Medewerker: Schothorst, Daniëlle (1971-)
: Aukema, Saskia (fotogr.)
Materiaal: - Boeken Jeugd verhalend
Leeftijdcat: Kleuters 4-6 jaar
Taalcode: Nederlands
Mediasoort: Boek
Publ.jaar: 2013
Jeugd/Volw.: Jeugd
Inform./Verh.: Verhalend
Zoektitel: Blij als ik brei
Onderwerp: Breien
AI-tekst: Schaap Mop wordt blij als ze breit, ze kan er niet mee ophouden. Als de wol op is, moet vriendin Miep de buurtschapen gaan vragen om hun wol. Maar die zijn al geschoren en eigenlijk hebben de buren hun wol zelf hard nodig. Wat nu? Gelukkig heeft Miep een goed idee waardoor Mop kan blijven breien en de buurtschapen geen kou hoeven vatten. Verzorgd vierkant prentenboek over breien met basis brei-instructies in stripvorm achterin. Het verhaal is prettig en gaat over lol hebben in iets, vriendschap en een probleem oplossen. Aaibare illustraties in gemengde collagetechniek – met veel kleurenfoto’s van breisels, textiel en papier – vullen dubbele pagina's. Op de bijbehorende site www.schapenzaken.nl zijn onder meer een kleurplaat, knutselblad en lesbrief te vinden, alsook informatie over de Brabantse schapenkudde waar Mop en Miep deel van uitmaken. Vrolijk prentenboek om thuis of op school te lezen, te leren over schapen of een brei- of textielles in te leiden. Voor de jongsten hebben de auteurs een alternatief knutselidee. Vanaf ca. 4 jaar..
Titelnr: 290501
Extern zoeken: =bibliotheek.nl =Google =Wikipedia

Status Vestiging Plaatsing
UitgeleendUitgeleend Vestiging Beverwijk Begane grond - Kleuterboeken AK WERK