Kaartverkoop via Internet - overzicht activiteiten

 • 10 mei 2021
  14:00 - 15:00
  Door: Bas van Waard
  Locatie: Online / Vanuit huis
  We gaan luisteren naar muziek van Johan Sebastiaan Bach. Ik speel stukken uit de door hem geschreven 'zes suites voor cello' en ook wat muziek uit door hem geschreven cantates. Het is een uurtje samen genieten en proberen te ontdekken waaróm Bach toch zo speciaal is en altijd maar blijft: Luisteren, genieten en analyseren".
 • 17 mei 2021
  14:00 - 15:30
  Door: Jaap Tesselaar en Isa van Klaveren
  Locatie: Online / Vanuit huis
  In de leestafel van 17 mei gaan Isa van Klaveren en Jaap Tesselaar een stapel biografieën, autobiografieën, dagboeken en brievenboeken te lijf. Zo breed mogelijk. Aan de hand van de levensverhalen van schrijvers, dichters, staatslieden, krijgen we een beeld van vroegere tijden, mensen en hoe zij leefden. We bespreken de levens en de gebeurtenissen die aansprekend zijn, die de geschiedenis gekleurd hebben, ooit gespreksonderwerp waren, of niet vergeten mogen worden. Zo komen er vele boeiende personen en gebeurtenissen aan bod. Naast de biografieën bladeren we door dagboeken, brievenboeken en autobiografieën die andere en vervlogen tijden weer tot leven wekken
 • 19 mei 2021
  20:00 - 22:00
  Uitverkocht
  Door: Krzysztof Dobrowolski-Onclin
  Locatie: Online / Vanuit huis
  Tijdens dit virtuele bezoek maak je kennis met de monumenten en de wijken van Krakau en geniet je van de onbekende, maar prachtige schilderijen en glas-in-loodramen van de kunstenaars die rond 1900 in Krakau actief waren. Kortom, het wordt een prachtige virtuele reis…
 • 31 mei 2021
  14:00 - 15:00
  Locatie: Online / Vanuit huis
  Wat gaan we doen op maandag 31 mei? Dat is voor ons ook nog een verrassing, want de inhoud van deze workshop is nog niet vastgelegd. Misschien zijn jullie op 10 mei zo enthousiast over Bas van Waard met zijn cello, dat we daar een vervolg op organiseren. Of toch liever iets anders? Laat het ons weten! Mail je wensen naar Annemarie Rozema via annemarierozema@clickvoorjou.nl.
 • 01 juni 2021
  20:00 - 21:30
  Door: Tommy Wieringa
  Locatie: Online / Vanuit huis
  Dinsdagavond 1 juni is Tommy Wieringa, bekend van boeken als Joe Speedboot, Caesarion en De heilige Rita online te gast. Hij laat je nog even raden naar wat hij je gaat voortoveren. Maar boeiend wordt deze gratis ontmoeting beslist!
 • 03 juni 2021
  20:00 - 21:30
  Door: Maria Genova
  Locatie: Online / Vanuit huis
  Masterclass Datingfraude door Maria Genova naar aanleiding van nieuwste boek Het Duivelskind.
 • 16 juni 2021
  20:00 - 22:00
  Door: Krzysztof Dobrowolski-Onclin
  Locatie: Online / Vanuit huis
  Het is esthetiek op straat, die niet altijd opvalt. Is graffiti hetzelfde als street art? Niet helemaal. Het subtiele verschil komt in de lezing aan de orde. Niet alleen komt het onontbeerlijke idioom van graffiti aan de orde, maar ook de verschillende stromingen en technieken.