Kaartverkoop via Internet - overzicht activiteiten

 • 07 december 2020
  14:00 - 16:00
  Uitverkocht
  Locatie: Vestiging Beverwijk / In de bibliotheek
  De gebroeders Karamazov, Misdaad en straf, Vaders en zonen… Waar begin je met het lezen van de bekende werken uit de Russische literatuur? Wat maakt dat De kersentuin nog met grote regelmaat wordt opgevoerd? En waarom wordt Anna Karenina zo vaak genoemd als favoriete roman? Ook tijdens deze laatste literaire leestafel van dit jaar bespreken we zowel klassiekers als moderne verrassingen.
 • 10 december 2020
  19:30 - 21:00
  Door: Maria Genova
  Locatie: Online / Vanuit huis
  Maria Genova neemt je mee in de wereld van de cybercriminelen. Een praktische presentatie met veel tips! Wat doen mensen fout waardoor ze zo'n makkelijk slachtoffer zijn? Maria geeft voorbeelden van herkenbare situaties. Tijdens haar presentatie schrik je misschien, maar aan het einde van de avond ben je online veel veiliger dan voorheen. De meest gehoorde reactie na afloop is: "dit was een eye-opener!"
 • 14 december 2020
  14:00 - 15:30
  Locatie: Online / Vanuit huis
  Workshop‘Portretschilderen Rembrandt maakte meer dan 80 schilderijen en tekeningen van zichzelf. Om te oefenen, maar ook om aan anderen te laten zien hoe goed hij kon tekenen en schilderen. Wil jij ook een zelfportret maken? Onder professionele online begeleiding gaan we gezellig met z'n allen aan de slag en heb je aan het eind van de workshop een geweldig zelfportret. Ook leuk als je geen tekentalent hebt. Veel plezier alvast!